Ons verhaal

Eerlijk gezegd interesseert ons eigen verhaal ons veel minder dan jouw volgende project bij Your Own Studio. Onze internetjongen zei alleen dat dit soort tekstjes het goed doen en daarom tikken we even wat leuks. Afijn, elk verhaal ‘over ons’ gaat eigenlijk over jou – of, meer nog, over mensen in ‘t algemeen.

Wij doen namelijk al heel wat jaren creatief werk dat draait om mensen. Toen we in 2018 op zoek waren naar een eigen studio vonden we ‘gewoon’ een eigen ruimte daarom niet bij ons passen en we moesten gelijk aan jou denken; jij zou ook gebruik kunnen maken van die lichte, ruime studio vol sfeer die we voor ogen hadden. 

En zo begon het.

Een idee dat werkelijkheid wordt is het mooiste dat er is. Dat we ondertussen dus samen Your Own Studio draaien, waar jij jouw next best shot maakt, vinden we fantastisch. Wij houden namelijk van creatieve reuring. En de energie die er dankzij jou en andere creatieve zielen altijd in ons pand hangt, tovert elke dag een lach op ons gezicht.

We hebben daarom ook geen office manager, maar regelen alles zelf. We ontvangen je, leiden je rond en terwijl jij in jouw studio aan ‘t werk bent zijn wij ook aan de slag. Je mag ons natuurlijk altijd komen storen. Tot gauw!

Sven is een fotograaf in hart en nieren. In z’n lever is hij een echte boerenrocker en het vet op z’n handen laat zien dat deze dorpse jongen graag met brommers en motoren in de weer is. Z’n voeten zijn voor ellenlange wandelingen in de natuur en z’n kop steekt hij het liefst in de wind. Sven is een vrije ziel en zielsgelukkig als hij contact legt, op welke manier dan ook: met modellen en mooi volk tijdens zijn werk, met de natuur in zijn vrije tijd en vroeger met het publiek toen hij als Sven Kay menig club tot de grond toe afbrak. Een gevoelsmens die mensen op de gevoelige plaat zet – zo hoort ‘t.

‘It all starts with a sketch’, zegt Bob altijd. Dat schetsen begon vroeger al en Bob kleurde en kliederde in de afgelopen jaren z’n leven tot een uniek kunstwerkje – als vader van twee, als artiest en als creatieve veelvraat die inspiratie inhaleert en op z’n eigen wijze weer tot uiting brengt. Wanneer Bob geen penseel in handen heeft, stuurt hij zijn gigantische UAZ Bukhanka-camper richting prachtige plekken die hij met zijn familie ontdekt, speelt ‘ie basketbal of drukt ‘ie een paar kilo koekjes achterover. Mooie vent.

Want to Own this studio?